Natació

Jessica Vall no falla i entra a la final dels 200 metres braça

La nedadora del CN Sant Andreu passa amb el sisè millor temps de les semifinalistes i demà intentarà repetir la medalla del Mundial de Kazan

Amb el sisè millor temps, Jessica Vall s'ha classificat per a la final dels 200 metres braça, que nedarà demà a la tarda a la piscina de Budapest. El crono de 2:23.49 ha permès a la nedadora del CN Sant Andreu ser tercera en la seva sèrie, tot i que s'ha quedat a dos segons de la russa Iulia Efimova (2:21.49), la més ràpida de totes. La nord-americana Lilly King ha tancat el grup de finalistes amb un registre de 2:23.81.

Després d'una bona actuació als 100 metres braça, Jessica Vall ha dipositat totes les esperances en aquesta final de 200 metres, una distància que li va millor. Si la barcelonina aconsegueix nedar com a Londres l'any passat, quan va fer rècord d'Espanya (2:22.56), podria defensar la medalla de bronze que va guanyar a l'últim Mundial, a Kazan. Aquesta tarda, a més d'Efimova, dues nedadores més han pogut nedar més ràpidament: la nord-americana Bethany Galan (2:21.86) i l'australiana Taylor McKeown (2:22.10).

Més continguts de