Volta a Catalunya
Esports 22/03/2012

Michael Albasini: "Hi ha molts corredors que no poden perdre ni un segon"

El ciclista suís de GreenEdge, que és líder de la Volta a Catalunya, comença a confiar en la seva possible victòria tot i que pateix pels constants atacs

A. Rabadan
1 min
Michael Albasini

AscóMichael Albasini, líder de la Volta a Catalunya, ha explicat en roda de premsa que "m'he sentit bé a la primera pujada[del port de Paumeres], però a la segona ha estat un constant d'atacs". El suís, que ha patit per mantenir-se al mateix grup, diu que s'ha trobat "molts corredors en la mateixa situació, perquè estan tots junts en el mateix temps i no poden perdre ni un segon".

Preguntat per les seves possibilitats de guanyar la classificació general, ha dit: "He d'anar dia a dia, però l'equip està motivat i crec que pot ser possible". Segons Albasini, el fet que cap dels ports siguin en arribades acabades en altura "m'ajudarà a recuperar".

El de GreenEdge ha senyalat com els seus principals rivals "els quatre o cinc que anaven a l'escapada, que han demostrat que són els que millor pugen". Tampoc ha volgut oblidar "Van den Broeck, Cunego o Kiserlovski, que han atacat molt fort durant l'etapa i em posaran les coses difícils".

stats