Futbol Català
Esports 08/11/2011

Miguel Rubio és l'escollit per la banqueta de l'Ascó

L'experimentat tècnic tindrà la missió d'aixecar el vol de l'equip

Ara
1 min

AscóEl Futbol Club Ascó ha tancat la contractació de Miguel Rubio com a nou entrenador del primer equip. Després de la destitució d'Albert Viñas durant el dia d'ahir, el conjunt asconenc ja ha trobat substitut. Rubio va començar a dirigir a l'equip en l'entrenament d'ahir a la tarda al Municipal d'Ascó, on va tenir el primer contacte amb els seus nous jugadors.

Miguel Rubio és un experimentat entrenador amb currículum a Segona A, Segona B i Tercera Divisió on ha entrenat a la UE Lleida, el Reus i el Monzón, club del qual arriba a Ascó. Anteriorment com a jugador, Rubio va militar tota la seva carrera esportiva a les files de la UE Lleida, des del 1982 fins la retirada el 1996. Amb els lleidatans va viure els ascensos a Segona A (1990) i Primera Divisió (1994). A la màxima categoria hi va jugar 35 partits i va anotar 3 gols.

El nou entrenador asconenc debutarà el proper diumenge al Municipal de Les Planes d'Olesa de Montserrat a partir de les 16:30 hores per disputar la desena jornada de lliga a Primera Catalana. Durant aquest primers dies al club, el tècnic de l'Ascó B Jose Luis Nicolas "Pete" exercirà d'ajudant de Miguel Rubio.

stats