MOTO3
Esports 12/07/2014

Jack Miller no dóna opcions als seus rivals i aconsegueix la 'pole' de Moto3 sota la pluja

Àlex Márquez ha millorat el temps del matí i sortirà de la primera línia, amb el tercer millor temps

Efe
1 min
L'australià Jack Miller durant els entrenaments al circuit alemany de Sachsenring

SachsenringL'australià Jack Miller (KTM) ha marcat el millor temps als entrenaments oficials del Gran Premi d'Alemanya de Moto3, entrenaments retallats per l'aparició de la pluja en el tram final. Miller ha marcat el millor temps en la setena volta que ha fet al traçat de Sachsenring. El líder del mundial aconsegueix així la cinquena millor classificació d'entrenaments de Moto3 aquesta temporada.

Miller ha marcat un millor temps de 1:26.997, unes dues dècimes de segon més lent que el seu millor registre del matí (1:26.767), però superant en poc més d'una dècima de segon als seus perseguidors, el francès Alexis Masbou (Honda) i el català Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Honda).

Márquez ha baixat en gairebé vuit dècimes de segon el seu millor temps del mató per situar-se tercer, fet que el situa novament en la relació d'aspirants a la victòria en la més petita de les categories, on suma dues victòries aquesta temporada.

En la segona línia de la formació de sortida apareixen el jove vencedor de la copa de debutants de l'any passat, el txec Karel Hanika (KTM), per davant del britànic Danny Kent (Husqvarna) i el sud-africà Brad Binder (Mahindra).

A la tercera línia hi ha l'altre pilot de l'esquadra Estrella Galicia 0,0, Alex Rins, que ha tingut no pocs problemes a Sachsenring, però ha esgarrapat quatre dècimes al seu millor temps per situar setè, en la mateixa línia que el brasiler Eric Granado (KTM) i l'espanyol Juanfran Guevara (Kalex KTM).

stats