Esports 14/03/2017

El millor Ricky Rubio torna en una gran nit dels germans Gasol

El base del Masnou firma 19 assistències i 22 punts, el millor registre personal de la temporada

Ara
1 min
Ricky Rubio ha firmat la seva millor actuació de la temporada

BarcelonaJornada rodona per als tres catalans de la NBA. Ricky Rubio ha fixat una nova marca personal d'assistències (19) i punts (22) en el triomf dels Minnesota Timberwolves contra els Washington Wizards (119-104). La doble figura de Rubio ha superat el seu millor registre personal de punts de la temporada, i la millor marca de la seva carrera a la NBA pel que fa a assistències. Rubio ha estat decisiu per al triomf dels seus equips.

És el primer cop en els sis anys que fa que és a la NBA que Rubio aconsegueix acabar dos partits amb almenys 20 punts anotats. Ho ha fet, a més, la mateixa nit en què han jugat Pau i Marc Gasol, que també han guanyat en els seus respectius partits.

Pau Gasol ha firmat 13 punts i 10 rebots en el triomf dels San Antonio Spurs sobre els Atlanta Hawks (107-99), que situa els primers colíders de la Conferència Oest juntament amb els Golden State Warriors, fins ara líders en solitari de la classificació durant aquest curs. Quan falta un mes per acabar la fase regular, els texans tenen opcions de completar el curs com a millor conjunt de la seva conferència.

D'altra banda, Marc Gasol també ha completat una gran actuació, en anotar 13 punts, capturar 7 rebots i repartir 7 assistències en la victòria dels Memphis Grizzlies contra els Milwaukee Bucks (113-93).

stats