Futbol Català
Esports 13/01/2012

El Vilanova admet que té una junta peculiar: "No és normal mantenir l'entrenador en aquesta situació"

El directiu Miquel Lara explica els motius pels quals Alcolea segueix a la banqueta

Redacció
2 min
Miquel Lara

Vilanova i la GeltrúLa situació del Vilanova a Tercera Divisió, que ha ocupat la primera de les places de descens durant gairebé totes les jornades de la primera volta de la lliga i amb el precedent de salvar-se als darrers minuts de l'últim partit de la temporada passada, fa que el tècnic Àngel Alcolea estigui molt qüestionat per un sector molt ampli de l'afició del Garraf. Qui no es qüestiona la seva continuïtat a la banqueta és la directiva del conjunt celeste, que confia cegament en el tècnic del Vilanova.

Així es va expressar Miquel Lara en una entrevista a la ràdio i televisió municipal de Vilanova. El directiu va afirmar que "som una junta peculiar. No és normal mantenir l'entrenador en aquesta situació i tal com va anar la temporada passada. Dins la junta hi ha unanimitat al voltant que Alcolea segueixi a la banqueta. Això no vol dir que dins la junta es pensi que tot el que fa el cos tècnic és meravellós i res s'està fent malament. Som una junta plural i oberta. Cadascú dóna la seva opinió, diu el que vol i hi ha opinions de tot tipus sobre tots els detalls de l'entitat".

Lara va remarcar que "amb tota la informació d'evolució esportiva i aspectes interns que té la junta, que és més que el que pugui tenir qualsevol soci, prenem les decisions i ho fem en positiu pel bé de l'entitat. No fem res estrany, ni ocult, ni som al Vilanova per cap benefici. Qui digui això dibuixa una història maquiavèl·lica".

El directiu del conjunt vilanoví considera que els reforços de l'ídol local, Santi Triguero, i el retorn d'Aleix Vall s'han dut a terme "gràcies a Àngel Alcolea. Els jugadors volen fitxar i alguns volen tornar perquè hi ha l'Àngel". El Vilanova ha tancat recentment aquestes incorporacions per tal d'afegir qualitat i solvència a una plantilla destinada a tornar a patir fins al final.

stats