NATACIÓ
Esports 03/04/2013

Mireia Belmonte espera "gaudir" al Mundial de Barcelona

A Barcelona, Belmonte estarà entre les favorites després de les dues medalles de plata que va guanyar en 200 metres papallona i 800 lliures als Jocs de Londres

Efe
1 min

MúrciaLa doble medallista olímpica als Jocs de Londres 2012, Mireia Belmonte, ha dit aquest dimecres que disputarà el Mundial de Barcelona l'estiu vinent per "gaudir" i que aquest serà "un estímul" per a ella, ja que la seva família i els seus amics aniran a veure-la.

La nedadora catalana ha fet aquestes declaracions al centre esportiu de la Universitat Catòlica San Antonio, de Múrcia (UCAM), en la vigília de l'inici del Campionat d'Espanya Universitari, que reunirà 400 esportistes de 33 institucions docents superiors.

"Aquesta cita forma part de la meva preparació i serà difícil competir al millor nivell perquè el punt de forma el vaig aconseguir en els Campionats d'Espanya celebrats a Pontevedra i des d'aleshores he pujat la càrrega de treball, encara que sempre que nedo intento millorar la marca", ha comentat. "El Nacional –ha afegit– va ser un test per veure com estava, i les meves marques van apropar-se a les millors que tinc, així que les coses van bé", ha afegit.

Ja pensant en el Mundial, que se celebrarà del 19 de juliol al 4 d'agost, Belmonte ha assenyalat que l'objectiu és Barcelona, i ja ha fet sis mínimes per a aquest campionat, cosa que fa que treballi "amb l'objectiu més clar i també amb més tranquil·litat. Ara toca seguir treballant i competir bé per seguir en la mateixa línia".

A Barcelona, Belmonte estarà entre les favorites després de les dues medalles de plata que va guanyar en 200 metres papallona i 800 lliures als Jocs de Londres.

stats