POLIESPORTIU
Esports 02/03/2015

Mireia Belmonte, gran protagonista de la Gala de l'Associació de Premsa Esportiva

Els germans Márquez, Ona Carbonell i Laia Sanz, entre altres esportistes premiats

Efe
1 min
Mirea Belmonte

BarcelonaLa nedadora Mireia Belmonte, els germans Marc i Àlex Márquez, i el Reial Madrid han estat alguns dels esportistes premiats a la Gala Nacional de l'Esport de l'Associació Espanyola de la Premsa Esportiva (AEPD) que s'ha celebrat aquest dilluns a la localitat alacantina de la Nucia. Mireia Belmonte ha estat reconeguda pels seus títols com Campiona de Món i d'Europa de Natació, els germans Márquez pels seus campionats mundials de motociclisme i el Reial Madrid per la conquesta de la desena Copa d'Europa a Futbol.

El reconeixement als pilots l'ha recollit Roser Alentà, la seva mare, mentre que Emilio Butragueño, que ha dedicat el guardó al mort Alfredo Di Stéfano, ha estat l'encarregat de rebre la distinció per al Reial Madrid. També l'Atlètic, representat pel seu president, Enrique Cerezo, ha rebut una menció com a campió de Lliga, igual que el Sevilla, representat pel seu president, José Castro, i el seu entrenador Unai Emery, pel seu triomf a la Copa de la UEFA .

La Gala de l'Esport també ha reconegut els èxits d'altres esportistes al llarg de 2014, com Carolina Marín (campiona del món de badminton), Lídia Valentí (campiona d'Europa d'halterofília), Eva Calvo (campiona d'Europa de taekwondo), Ona Carbonell (subcampiona d'Europa natació sincronitzada), Laia Sanz (campiona del món de motociclisme Enduro) i Tito Rabat (campió del món de Moto2).

stats