Esports 01/07/2016

Moren dos paracaigudistes mentre formaven les anelles olímpiques

Formaven part d'un grup de 30 persones i van patir l'accident ja que se'ls van enredar els paracaigudes durant la maniobra

Ara
1 min
Logotip de Rio 2016

BarcelonaDos paracaigudistes brasilers van morir quan intentaven formar les anelles olímpiques al cel. Els fets, que van passar dimecres, es van produir perquè a les víctimes se'ls va enredar el paracaigudes durant la maniobra.

L'accident va tenir lloc a l'estat de São Paulo i es tracta de paracaigudistes experimentats, segons desvela l'informe policial, que participaven en un grup de 30 saltadors que miraven de fer aquesta acrobàcia aèria.

Les víctimes són Guilherme Bastos Padilha, de 47, que era instructor de paracaigudisme; i Gustavo Correa Garcez, de 39 anys, campió nacional brasiler i amb diversos rècords sud-americans. El primer va morir víctima d'un traumatisme cranial i Correa, tot i que va poder ser traslladat a l'hospital, morir poc després per les ferides greus que havia sofert.

El Comitè Organitzador de Rio 2016, que començaran el 5 d'agost, ha assegurat que l'activitat dels paracaigudistes no formava part de la preparació per a la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics.

stats