HOQUEI PATINS
Esports 22/02/2014

El Moritz Vendrell i el Reus es classifiquen pels quarts de final de la Lliga Europea

El Barça apallissa el Porto i passa com a primer de grup, mentre que a la CERS el Monbus Igualada supera el Vic i obté el bitllet per la final a quatre

Jordi Graell
1 min
Pablo Álvarez celebra el 4-0 del Barça contra el Porto

BarcelonaHi haurà ple d’equips catalans als quarts de final de la Lliga Europea d’hoquei patins. El Moritz Vendrell i el Reus Deportiu acompanyaran el Barça després de golejar respectivament el Diessbach per 9-6 i l’Oliveirense per 8-5. Més fàcil ho han tingut els blaugranes, que han apallissat el Porto per 7-0 i assoleixen la primera posició del grup D per tenir el factor pista favorable als quarts. Els aparellaments són Valongo- Barça, Moritz Vendrell- Valdagno, Reus –Benfica i Porto- Liceo.

A la CERS el Monbus Igualada ha guanyat el Vic per 4-2 i s’enfrontarà al Breganze en una final a quatre que, segons ha avançat Catalunya Ràdio, el club igualadí n’ha demanat l’organització. El Noia Freixenet, per la seva banda, ha perdut per 3-2 a la pista del Bassano però encara ha de disputar la tornada a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. En cas de remuntada, els homes de Ferran López es trobarien amb el Forte dei Marmi de Pedro Gil.

Finalment a la Copa d’Europa femenina el Voltregà ha humiliat l’Ely per 16-0 i ja té peu i mig a la ‘final four’, mentre que en els partits restants de la jornada 19 de l’OK Lliga el Calafell Tot l’Any ha derrotat el Cerceda per 5-2 i el Vilafranca Capital del Vi i l’ICG Software Lleida han empatat 3-3.

stats