MOTO3
Esports 07/07/2012

Cortese marca la 'pole' a Alemanya i Maverick Viñales haurà de remuntar des de la 24a posició

El pilot alemany ha aconseguit una gran volta en l'últim intent d'uns entrenaments oficials marcats per la pluja, que no ha deixat de caure en tota la sessió

N. García
1 min
Sandro Cortese ha aconseguit la 'pole' al GP d'Alemanya de Moto3 / RONNY HARTMANN / AFP PHOTO

BarcelonaSandro Cortese ha estat el pilot més ràpid en els entrenaments oficials de Moto3 al Gran Premi d'Alemanya. El pilot alemany ha fet una gran volta en l'últim intent que ha tingut abans de la bandera a quadres i, amb un temps d'1:42.989, ha superat tots els altres pilots.

La sessió ha estat marcada per la pluja, que no ha donat treva als pilots. Amb la pista mullada, qui no ha tingut gaire sort ha estat el català Maverick Viñales, que aquest diumenge arrencarà des de la 24a posició. Tot i que en els últims compassos de la sessió ha tractat de millorar el seu temps, el temps no l'ha acompanyat, ja que la intensitat de la pluja ha pujat en els darrers minuts. El de Roses doncs, no ha tingut sort i aquest diumenge haurà de remuntar si vol sumar punts.

A més de Cortese, sota la pluja també han rodat bé Danny Kent i Adrián Martín, que acompanyaran l'alemany en la primera fila de la graella.

Graella de sortida - GP d'Alemanya - Moto3

1. Sandro Cortese

2. Danny Kent

3. Adrián Martín

4. Jack Miller

5. Jakub Kornfeil

6. Brad Binder

7. Louis Rossi

8. Jonas Folger

9. Lluís Salom

10. Alexis Masbou

--

12. Héctor Faubel

24. Maverick Viñales

25. Isaac Viñales

27. Àlex Rins

stats