MOTO2
Esports 29/09/2013

Terol s'imposa a Alcanyís i Espargaró guanya la partida a Redding

El pilot d'Alcoi suma el segon triomf de la temporada i Espargaró retalla punts amb Redding, a qui supera amb un avançament espectacular

Nuria García
1 min
Nico Terol encapçala el grup durant la cursa de Moto2 / JAVIER CEBOLLADA / EFE

BarcelonaNico Terol ha aconseguit el triomf en el Gran Premi d'Aragó de Moto2. El pilot d'Alcoi, que sortia des de la 'pole position', ha marxat tot sol, sense que ningú aconseguís seguir el seu ritme, per tancar un gran cap de setmana.

Segon ha acabat Tito Rabat. El barceloní ha lluitat amb Redding i Espargaró, però al final s'ha escapat amb la intenció de retallar distàncies amb Terol, a qui no ha pogut caçar.

La millor lluita, sense cap dubte, ha estat per la tercera posició, amb unes últimes quatre voltes emocionants. El líder del Mundial, Scott Redding, ha fet una espectacular remuntada –arrencava 13è– i lluitava per la tercera posició amb Pol Espargaró, el seu màxim rival en la lluita pel campionat. Els dos han lluitat i han intentat avançaments al límit i fins i tot s'han arribat a tocar. Però al final, a dues voltes per a la bandera de quatres, Espargaró ha fet un espectacular avançament sobre Redding. De fet, el britànic, a mig revolt, ha girat fins a dues vegades el cap per comprovar que sí, que Espargaró era allà i que l'havia superat.

D'aquesta manera, Scott Redding té ara només 20 punts d'avantatge respecte a Pol Espargaró, que de mica en mica va esgarrapant puntets a cada cursa.

stats