MOTO2
Esports 19/05/2013

Scott Redding aconsegueix a Le Mans el seu primer triomf a Moto2

El britànic s'ha vist beneficiat per les caigudes de Tito Rabat i Pol Espargaró quan ocupaven la segona i la tercera posició. La cursa s'ha aturat a dues voltes per al final a causa de la pluja. Segon ha estat Kallio i tercer, Simeon

Nuria García
2 min
Scott Redding ha aconseguit el seu primer triomf al Mundial de Moto2 a Le Mans / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaEl britànic Scott Redding ha aconseguit al circuit francès de Le Mans el seu primer triomf a la categoria de Moto2. La cursa ha estat marcada per la pluja, ja que a dues voltes per al final, i després que diversos pilots haguessin caigut, Direcció de Cursa ha decidit mostrar la bandera vermella i donar per acabada la cursa a causa de les condicions de la pista.

La cursa ha començat amb un ensurt abans que els semàfors s'apaguessin. Toni Elías havia de canviar el radiador perquè durant la volta de formació una pedra l'havia foradat i, per tant, el manresà havia d'arrencar últim. Pol Espargaró ha fet una bona sortida i s'ha situat segon darrere de Nakagami, que ha pogut mantenir la primera posició només uns quants revolts. Abans de creuar per primer cop la línia de meta, el petit dels Espargaró ja era primer i Tito Rabat pressionava Nakagami des del darrere.

Però el japonès no s'ha donat per vençut i ha avançat Espargaró. El de Granollers, a més, també s'ha vist superat pel seu company d'equip Tito Rabat. Però tan sols uns revolts més tard, els dos catalans queien a la vegada. Sense tocar-se, però al mateix revolt, sincronitzats, els dos queien i, tot i que han aconseguit tornar a la pista, han perdut totes les opcions de pujar al podi. també ha caigut Jordi Torres i el rubinenc no ha pogut reprendre la marxa. I és que havia començat a ploure. Fluixet, però el revolt d'esquerres de Le Mans ha estat la creu per als pilots catalans.

Nakagami però, també ha rodolat per terra al mateix punt que els catalans i, tot i que Zarco ha estat líder durant uns instants, Redding l'ha superat amb relativa facilitat. Era el dia del britànic, que a Le Mans ha aconseguit el seu primer triomf a la categoria de Moto2. La cursa s'ha aturat a dues voltes per al final. Quan Direcció de Cursa ha vist que hi havia tantes caigudes i que en alguns punts del circuit plovia, ha decidit mostrar les banderes vermelles i, per tant, Redding ha pogut celebrar el seu primer triomf. L'han acompanyat al podi Mika Kallio i Xavier Simeon.

stats