MOTO3
Esports 13/07/2013

Álex Rins aconsegueix a Sachsenring la tercera 'pole' de la temporada

Lluís Salom arrencarà segon a la cursa d'aquest diumenge (11 h, Telecinco) tot i haver trencat el motor de la seva KTM

N.g.
1 min
Álex Rins, durant els entrenaments de Moto3 a Alemanya / ROBERT MICHAEL / AFP PHOTO

BarcelonaÁlex Rins ha aconseguit la 'pole position' de Moto3 del Gran Premi d'Alemanya que aquest diumenge es disputa al circuit de Sachsenring (11 hores, Telecinco). El barceloní ha fet una gran volta, i a falta de deu minuts ha passat a encapçalar la taula de temps de la categoria petita. D'aquesta manera, Rins ha aconseguit la tercera 'pole' de la temporada.

Qui no ha pogut lluitar en els instants finals per aconseguir el millor temps ha estat Lluís Salom. El pilot balear, que ha dominat els primers compassos dels entrenaments oficials de Moto3, ha trencat el motor de la seva KTM. Tot i això, Salom s'ha mostrat satisfet i confiat per a la cursa d'aquest diumenge, ja que ningú li ha pres la segona posició de la graella de sortida.

La primera fila de la graella la completarà Miguel Oliveira, mentre que la segona serà per a Folger −que durant els primers minuts de la sessió ha patit una caiguda sense conseqüències greus i ha pogut tornar a la pista−, Miller i Maverick Viñales, que arrencarà sisè.

Pel que fa a la resta dels pilots catalans, Àlex Márquez sortirà des de la desena posició i Isaac Viñales, des de l'onzena.

stats