MOTOCICLISME
Esports 14/09/2014

Álex Rins guanya a Misano en un ajustadíssim final amb Àlex Márquez

Els dos pilots han protagonitzat una bona lluita en les últimes voltes de la categoria petita del Mundial

Nuria García
1 min
Álex Rins ha guanyat el GP de San Marino de Moto3 / ETTORE FERRARI / EFE

BarcelonaÁlex Rins ha aconseguit el segon triomf consecutiu després d'haver-se imposat al Gran Premi de San Marino, al circuit de Misano. Al podi l'han acompanyat Àlex Márquez i Jack Miller.

El pilot barceloní ha estat qui ha liderat bona part de la cursa, però al final, després d'una gran remuntada, ha hagut de lluitar amb el seu company a l'equip Estrella Galicia 0,0, Àlex Márquez. El petit dels germans Márquez ha anat retallant distàncies amb Rins fins que a cinc voltes per al final ha contactat amb ell.

Després d'estudiar-lo durant algunes voltes, a tres voltes per al final ha decidit començar a atacar i quan faltava un gir i escaig, ha avançat Rins i s'ha situat primer. Però el barceloní no s'ha donat per vençut i quan tan sols quedaven uns revolts, Rins ha recuperat la primera posició per deixar al seu company segon.

Tercer ha acabat el líder del Mundial, Jack Miller. L'australià, que arrencava des de la 'pole', ha vist com els seus dos màxims rivals en la lluita pel títol retallen més punts després d'aquesta cursa: ara Àlex Márquez, segon classificat, ja està a tan sols 9 punts de diferència, mentre que Álex Rins té tan sols 20 punts menys que el líder.

Isaac Viñales, per la seva banda, ha acabat la cursa en la quarta posició.

stats