MOTO3
Esports 14/06/2013

Lluís Salom, el més ràpid en la primera presa de contacte dels pilots de Moto3 a Montmeló

El pilot balear i el català Maverick Viñales han estat els únics capaços de rodar en un 1:52 durant la primera sessió d'entrenaments lliures de Moto3

N.g.
1 min

BarcelonaLluís Salom ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures de la categoria de Moto3 del GP de Catalunya que durant aquest cap de setmana es disputa al traçat de Montmeló.

El balear, que ha completat 15 voltes durant els 40 minuts de la sessió, ha estat el més ràpid després d'aconseguir fer la volta al traçat català en 1:52.054. Just darrere seu ha acabat el català Maverick Viñales. El de Roses, que també ha fet 15 voltes, s'ha quedat a 0.833 del balear.

El seu cosí Isaac Viñales ha aconseguit una meritòria cinquena posició, seguit dels dos pilots de l'equip Estrella Galícia 0,0: Álex Rins i Àlex Márquez, que han fet 16 voltes cadascun durant la primera sessió de lliures a Montmeló.

A les 13.10 hores, els pilots de la categoria petita tornaran a la pista per participar en la segona tanda d'entrenaments lliures d'aquest divendres per posar la moto a punt de cara als entrenaments oficials de dissabte (12.35 hores).

stats