MOTO3
Esports 29/09/2013

Álex Rins suma el segon triomf consecutiu al GP d'Aragó

El barceloní supera en les últimes voltes Maverick Viñales, que ha acabat segon. Els dos retallen diferències amb Salom, el líder del Mundial, que ha estat quart

Ara
1 min
Álex Rins celebra al podi el triomf al GP de l'Aragó de Moto3 / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

BarcelonaÁlex Rins ha guanyat el Gran Premi d'Aragó i ha sumat la seva cinquena victòria al Mundial de Moto3, la segona consecutiva.

El barceloní, que ha lluitat des de l'inici amb el grup capdavanter, ha superat en el tram final de la cursa Maverick Viñales. El de Roses ha tingut problemes amb el canvi en l'última volta –no ha pogut passar de segona a tercera–, s'ha quedat endarrerit i li ha servit en safata el triomf a Rins.

El company de Rins a l'equip Estrella Galicia 0,0, Àlex Márquez, ha acabat tercer. De fet, el petit dels Márquez ha lluitat amb Rins i Viñales pel triomf, però ha comès una petita errada al final i s'ha desenganxat d'ells en el tram decisiu de cursa.

Rins i Viñales han retallat distàncies a la classificació del Mundial. I és que Lluís Salom, el líder, ha acabat quart. Ara, doncs, Rins ha pujat fins a la segona posició del Mundial i està a només nou punts de Salom, mentre que Maverick és tercer, a 12 punts del líder.

Per la seva banda, Isaac Viñales ha acabat en la 18a posició.

stats