MOTOGP
Esports 29/09/2013

Dani Pedrosa cau a Motorland després d'un petit xoc amb Marc Márquez

Direcció de cursa investiga la maniobra entre els dos pilots catalans i espera un informe tècnic per decidir sobre l'incident

N. G.
1 min
Dani Pedrosa ha caigut quan era segon a Motorland / JOSÉ JORDÁN / AFP PHOTO

BarcelonaDani Pedrosa no ha tingut un bon dia del seu 28è aniversari. El pilot de Castellar del Vallès, que arrencava al circuit de Motorland des de la tercera posició, ha caigut en les primeres voltes del Gran Premi.

Pedrosa lluitava amb Lorenzo i Márquez pel triomf i els dos pilots d'Honda han xocat lleugerament. Márquez ha fregat la moto de Pedrosa i ha trencat el cable del control de tracció de la moto del de Castellar. Així, quan Pedrosa ha intentat obrir gas, ha caigut.

Ràpidament han arribat a la pista les assistències i han portat el pilot al centre mèdic. Segons les primeres informacions, des de la clínica mòbil comenten que només té contusions al maluc i a l'engonal.

Un cop ha acabat la cursa i els pilots han parlat amb la premsa, direcció de cursa ha decidit investigar la maniobra. Tot i això, la decisió final no la faran pública aquest diumenge, ja que ha demanat un informe tècnic que permeti decidir sobre l'incident.

stats