MOTOGP
Esports 26/10/2013

Lorenzo intentarà endarrerir la resolució del Mundial fins a l'última cursa sortint des de la 'pole'

El mallorquí arrencarà des de la primera posició al Japó seguit de Marc Márquez. Dani Pedrosa sortirà des de la 4a plaça

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo ha aconseguit la 'pole' al Japó

BarcelonaJorge Lorenzo vol arribar a l'última cursa del Mundial amb opcions de revalidar el títol. El mallorquí, després de retallar 25 punts de cop a Austràlia, espera seguir apropant-se al líder del Mundial, Marc Márquez, i endarrerir així la resolució del Mundial fins a València, l'última cursa del campionat.

Aquest dissabte, Lorenzo ha aconseguit la 'pole' en els primers -i únics- entrenaments del Gran Premi del Japó. Els pilots han tingut una hora i quart per aconseguir un bon temps per arrencar aquest diumenge des d'una bona posició.

La pluja ha donat un descans als pilots i, tot i que no ha plogut durant tota la sessió, la pista no s'ha assecat i els pilots han fet tota la sessió amb pneumàtics de pluja. Jorge Lorenzo, que al principi de l'entrenament semblava no tenir bones sensacions sobre la moto, ha aconseguit un gran temps a les acaballes i en les últimes voltes encara ha pogut rebaixar el seu millor registre.

Darrere seu ha acabat Marc Márquez. El de Cervera, que afronta la segona oportunitat de ser campió del món -necessita sumar vuit punts més que Jorge Lorenzo-, arrencarà des de la segona posició. La primera fila de la graella la completarà Nicky Hayden, mentre que ja a la segona fila hi haurà Dani Pedrosa, seguit de Valentino Rossi i d'Andrea Dovizioso.

Aleix Espargaró, que el cap de setmana passat a Austràlia va coronar-se campió de la categoria CRT, s'ha classificat novè.

stats