MOTOCICLISME
Esports 11/06/2014

Marc Márquez: "Després de sis victòries, si no guanyo a Montmeló semblarà un desastre"

Aquest dimecres s'ha presentat al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el GP de Catalunya de MotoGP que tindrà lloc aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya

Nuria García
2 min
Els pilots, durant la presentació del GP de Catalunya / AJUNTAMENT DE BARCELONA

BarcelonaMarc Márquez ha estat un dels pilots que s'han apropat aquest dimecres al migdia al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona per presentar el Gran Premi de Catalunya que se celebrarà aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya.

La seva superioritat en aquest inici de Mundial fa que tothom li pregunti per si aconseguirà a Montmeló el setè triomf seguit. "Sis curses, sis victòries, potser això és el més perillós de Montmeló. Després de sis victòries, si no guanyo a Montmeló semblarà un desastre", ha explicat entre riures el pilot, que ha assegurat que oferirà "un bon espectacle". "La pressió te la poden posar els altres. Jo veig pràcticament impossible guanyar totes les curses. Vull guanyar a casa, però aquest diumenge potser el Jorge, el Dani, el Valentino o el Pol estaran més forts que nosaltres i això és difícil de gestionar", ha explicat.

També ha parlat de la cursa Pol Espargaró, que va celebrar aquest dimarts el seu aniversari. "Abans de començar ja he guanyat, al cartell que promociona la cursa estic davant de tots!", ha bromejat el de Granollers, que ha afegit que espera "gaudir del cap de setmana" i que intentarà "aconseguir un bon resultat" per tractar de superar el seu germà Aleix, també present a l'acte.

Pel que fa als pilots de Moto2, hi eren l'actual líder del Mundial, Tito Rabat, a més de Maverick Viñales, Axel Pons, Jordi Torres i Ricky Cardús. "Em sento confiat, venim de fer una bona cursa a Mugello, però a Moto2 mai se sap perquè sempre hi ha pilots lluitant pel triomf fins a l'últim revolt", ha explicat Rabat. Els representants de Moto3 han estat els catalans Àlex Márquez i Álex Rins i Maria Herrera, que disputarà la cursa de Montmeló amb una 'wild card'.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que els pilots són "gent que genera noves emocions". "Ara parlava amb el Marc Márquez, que fins i tot la meva dona, que no segueix les motos, ara les veu! Genereu il·lusió", ha dit, adreçant-se als pilots.

stats