MOTOCICLISME
Esports 03/06/2011

Toni Elías ja és a l'avinguda dels campions

El pilot ha rebut l'homenatge del Circuit de Catalunya i ha destapat la placa que es col·locarà amb les de la resta de campions

Nuria García
2 min
Toni Elias, amb la placa a l'avinguda dels campions.

MontmelóToni Elías ha rebut aquest divendres a la tarda l'homenatge del Circuit de Catalunya després de proclamar-se campió del món de Moto2 la temporada passada. El pilot ha destapat la placa que es col·locarà a l'avinguda dels campions del traçat català, al costat de les de la resta de campions del món (tant de motociclisme com de Fórmula 1) que han disputat al menys una cursa al Circuit.

En la placa, a més de la signatura, Elías ha deixat una dedicatòria: "Amb tot el meu agraïment al Circuit de Catalunya, el circuit de casa, que m'ha ajudat a aconseguir el meu somni". El pilot ha explicat després de destapar la placa que estava "molt content i molt il·lusionat" i ha mostrat el seu agraïment, primer als seus pares i després a tothom que l'ha ajudat a arribar a ser campió del món, un fet que ha qualificat de "somni". "Això em dóna força per seguir endavant. No estem passant per un bon moment, però estic segur que millorarem en el futur", ha comentat Elías.

Durant l'homenatge, el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera, ha adreçat unes paraules a Toni Elías. "És dur i complicat lluitar sempre amb el crono. Aquest és un homenatge que et mereixes", ha dit Aguilera. Joan Moreta, president de la Real Federación Española de Motociclisme, ha recordat el pilot de petit: "Amb 11 anys va començar a destapar-se a l'Open RACC. Era un nano que anava molt ràpid".

Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, ha explicat que Elías és "una persona que ha lluitat molt i que no s'ha rendit mai". "Tens aquest premi, te'l mereixes. Ets una gran persona i un gran pilot", ha conclòs.

stats