DAKAR 2011
Esports 11/01/2011

Coma: "Marxo de Xile amb molt bones sensacions"

El català es mostra content pel Dakar que està fent i que lidera, però també demana prudència ja que creu que encara queda molt per arribar a Buenos Aires

Redacció
1 min
Marc Coma, amb el seu motxiller, Juan Pedrero, en l'etapa d'avui.

CopiapóEl pilot de motos Marc Coma, líder del Dakar, ha assegurat que les etapes pel desert d'Atacama li han anat bé. "Estic content, marxo de Xile amb molt bones sensacions i ara ja anem a afrontar l'última part de la cursa", ha dit el català, que avui ha estat novè i ha estat primer en la general amb 8:14 d'avantatge sobre el francès Cyril Despres.

L'etapa d'avui, amb un bucle a Copiapó, ha tingut la particularitat sortida en tandes de deu i vint pilots, a l'estil motocross, a la qual es va sumar la pols i la boira per provocar un inici caòtic de la jornada. "Sempre que se surt en línia és un caos, i avui amb la pols i la boira han estat una mescla explosiva", ha dit.

El primer grup de deu pilots, entre els quals es trobava Coma i la resta de favorits, s'ha despistat seguint un punt de control i ha rodat durant uns dos quilòmetres en posició errònia. Quan s'han adonat de l'errada, han fet marxa enrere i s'han sumat a un altre grup de pilots. "Ens hem ajuntat uns trenta pilots amb moltes ganes de donar gas... hi ha hagut molta pols", ha explicat Coma.

A falta de quatre etapes per al final del ral·li, Coma creu que encara "queda molt" i que l'etapa de dimecres, amb el pas de les dunes blanques de Fiambalá, no serà pas fàcil. "Fiambalá és un dia difícil i després vénen dues etapes llarguíssimes. Anem pas a pas però encara ens queda molt camí", ha destacat.

stats