FÓRMULA 1
Esports 10/06/2011

Bahrain renuncia a la F1 l'any 2011

La renúncia dels organitzadors torna a la primera edició de la cursa el GP de l'Índia el 30 d'octubre, i el GP del Brasil tornarà a tancar el calendari (27 de novembre)

Efe
1 min
Bahrein haurà d'esperar un any per veure els monoplaces de F1. CHRISTINE MUSCHI / REUTERS

BarcelonaEls organitzadors del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1 han informat que renuncien a la cursa d'aquest any, una setmana després que la FIA recol·loqués la prova en el calendari el 30 d'octubre després de la seva suspensió pels disturbis al país.

El Gran Premi de Bahrain, que hauria d'haver sigut la primera carrera de l'any, va ser cancel·lat al març per les revoltes populars a Manamah, i divendres passat el Consell Mundial de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) va anunciar a Barcelona que la prova es reprogramava pel 30 d'octubre.

El retorn del GP Bahrain al calendari del Mundial va obligar a endarrerir el de l'Índia a l'11 de desembre, com a tancament de la temporada després del de Brasil. La renúncia dels organitzadors torna a la primera edició de la cursa el GP de l'Índia el 30 d'octubre, i el del Brasil tornarà a tancar el calendari (27 de novembre).

En un comunicat, el president del circuit de Bahrain, Zayed R. Alzayani, assenyala que un dels motius de la renúncia és el malestar de l'equip per reprogramar la cursa, fet que portaria el Mundial fins al mes de desembre. "Esperem els equips l'any que ve", ha conclòs.

stats