MOTOGP

Rossi rep l'OK dels metges i correrà a MotorLand només tres setmanes després de trencar-se la cama

A finals d'agost l'italià es va trencar la tíbia i el peroné entrenant i va haver de ser operat

Valentino Rossi correrà aquest cap de setmana el Gran Premi de l'Aragó. Després de trencar-se la cama dreta fa tres setmanes – el 31 d'agost va caure mentre entrenava i es va fracturar la tíbia i el peroné–, l'equip Yamaha ha anunciat que l'italià serà a MotorLand aquest cap de setmana.

Aquest dijous l'italià ha arribat al circuit aragonès i els metges del Mundial l'han declarat apte per participar en la cursa. Així doncs, Rossi podrà disputar aquest divendres els primers entrenaments lliures del GP de l'Aragó.

De fet, divendres no serà el primer cop que s'hi enfila després de l' operació. I és que dilluns i dimarts l'italià ja ha fet proves per saber si el dolor era suportable i, per tant, si podia disputar la cursa aragonesa. Dilluns, la pluja el va fer plegar abans d'hora, però dimarts sí que va poder completar la prova a Misano. Va fer 20 voltes i, segons ha afirmat el pilot, va "trobar les respostes que buscava".

"He decidit que me'n vaig a l'Aragó, i intentaré córrer aquest cap de setmana"

Valentino Rossi Pilot de Yamaha

"La prova ha estat positiva i vull donar les gràcies gràcies al Dr. Lucidi i al seu personal, que m'ha ajudat a trobar les millors solucions per sentir el menor dolor possible a la cama quan estic sobre la moto", ha dit Rossi. Així, l'italià ha conclòs: "He decidit que me'n vaig a l'Aragó i intentaré córrer aquest cap de setmana".

Rossi, que tan sols s'ha perdut la cursa de Misano, ara és quart del Mundial, a 42 punts del líder, Marc Márquez, i del segon, Andrea Dovizioso, que estan empatats al capdavant de la classificació.