MOTOR - MOTOGP

Valentino Rossi pateix un accident quan feia motocròs

El pilot de Yamaha ha rebut l'alta després de ser ingressat a l'hospital amb un traumatisme toràcic i abdominal

Valentino Rossi ha patit un accident aquest dijous mentre feia motocròs al Cross Club Cavallara, a Modavio, Itàlia. El pilot de Yamaha, que s'estava entrenant, ha sigut traslladat a un hospital pròxim, on els metges, després de fer-li proves, li han diagnosticat un traumatisme toràcic i abdominal lleu, segons ha informat el seu equip.

Segons el mateix equip, els metges no li han detectat cap tipus de fractura, tot i que per precaució el pilot ha seguit ingressat. De fet, l'equip ha assegurat que el pilot continua recuperant-se de les lesions. "Rossi ha dit als doctors que té menys dolor al pit i a l'abdomen, en comparació amb el que tenia a la nit", ha explicat Yamaha en un comunicat, i ha afegit que el dolor que té és "el resultat de petites lesions al fetge i al ronyó que no s'han complicat amb el pas de les hores". Finalment, Rossi ha rebut l'alta per sortir de l'estructura mèdica i completar la seva recuperació a casa aquest divendres al vespre.

Com els ha passat amb anterioritat a altres rivals, Rossi s'ha lesionat entrenant-se i ara treballa per recuperar-se a temps per a la pròxima cursa, el Gran Premi d'Itàlia, que es disputa el 4 de juny. En cas que evolucioni favorablement, Rossi podria rebre aquest divendres l'alta hospitalària.