FÓRMULA 1

Ricciardo, desqualificat, perd el segon lloc del GP d'Austràlia

La FIA l'ha sancionat per superar el fluix màxim de combustible permès. Red Bull ja ha anunciat que recorrerà la decisió

La Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) ha desqualificat Daniel Ricciardo, que perd d'aquesta manera la segona posició que havia aconseguit al Gran Premi d'Austràlia, la primera cursa de la temporada.

Segons la FIA, el monoplaça del pilot de Red Bull ha superat el fluix màxim de combustible permès (100 kg de gasolina). Tot i això, l'escuderia ja ha anunciat que recorrerà la decisió perquè al·leguen que el sensor del fluix de gasolina s'ha comportat de manera inconsistent durant el cap de setmana en diversos monoplaces.

"L'equip i Renault confiem que el combustible subministrat al motor compleix amb la normativa", diu el comunicat de Red Bull, que assegura que ja ha notificat a la FIA la seva intenció de recórrer la decisió "amb efecte immediat".

La limitació del consum de gasolina és una norma que s'ha introduït aquesta temporada i que pretén limitar la potència dels motors turbo, també nous d'aquest any.

Més continguts de