Tenis
Esports 27/08/2013

Rafa Nadal, Tommy Robredo i David Ferrer passen ronda a l'Open dels Estats Units

També es classifica el castellonenc Roberto Bautista Agut, mentre que el barceloní Albert Ramos queda eliminat

Ara
1 min

BarcelonaAquesta matinada de dilluns s'han disputat els primers partits de l'Open dels Estats Units de tenis, l'últim 'grand slam' de la temporada. Rafa Nadal, Tommy Robredo, David Ferrer i Roberto Bautista Agut han passat ronda, mentre que el barceloní Albert Ramos ha quedat eliminat.

Rafa Nada, que ha escalat fins al segon lloc de l'ATP recentment i és el segon cap de sèrie, ha demostrat que continua estant en un estat de forma excels i s'ha desfet del nord-americà Ryan Harrison per la via ràpida (6-4, 6-2 i 6-2). Ara, el manacorí jugarà contra el guanyador del partit entre el canadenc Vasek Pospisil i el brasiler Rogerio Dutra.

D'altra banda, el xabià David Ferrer, quart cap de sèrie, s'ha desfet de l'australià Nick Kyrgios amb una mica més de dificultat, tot i que després del primer set ja no ha tingut rival (7-5, 6-3 i 6-2). El seu rival a segona ronda serà el castellonenc Roberto Bautista Agut, que s'ha imposat en el partit contra el brasiler Thomaz Bellucci (6-3, 6-2 i 6-2).

Finalment, també ha passat ronda l'olotí Tommy Robredo, que ha superat l'australià Marinko Matosevic (6-3, 6-7(6), 6-3 i 6-2) i ara jugarà contra el canadenc Frank Dancevid. Pel que fa al barceloní Albert Ramos, no ha pogut superar l'australià Bernand Tomic en un dels partits més llargs de la primera ronda, que s'ha resolt en cinc sets (6-3, 3-6, 4-6, 7-6(1) i 6-3).

stats