TENIS
Esports 19/03/2015

Nadal es classifica per als quarts de final d'Indian Wells, on s'enfrontarà a Milos Raonic

Derrota de Tommy Robredo. També s'han classificat per als quarts Murray, Federer i Djokovic

Efe
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra Gilles Simon a Indian Wells / MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES

Indian WellsEls quarts de final del torneig d'Indian Wells ja estan decidits. Rafa Nadal ha aconseguit classificar-s'hi i s'enfrontarà en aquesta ronda a Milos Raonic. Tampoc faltaran als quarts de final Novak Djokovic i Roger Federer.

Nadal ha superat el francès Gilles Simon per 6-2 i 6-4 en 1 hora i 19 minuts, mentre que el canadenc Raonic s'ha desfet del català Tommy Robredo per 6-3 i 6-2 en 1 hora i 5 minuts.

Andy Murray, per la seva banda, ha superat el francès Adrian Mannarino i lluitarà per un lloc a les semifinals amb Feliciano López, que s'ha imposat al japonès Kei Nishikori.

Djokovic s'ha desfet, no sense dificultats, del gegant nord-americà John Isner per 6-4 i 7-6 (5). El local, que ha arribat al xoc havent perdut únicament 12 punts amb el seu servei, ha cedit fins a 19 davant el número 1 del món, incloent-hi un trencament de servei que ha estat decisiu. El serbi, en canvi, s'ha aferrat al seu servei i ha salvat les dues pilotes de 'break' de les quals ha disposat el seu rival.

Així mateix, Federer no ha tingut problemes amb el nord-americà Jack Sock (6-4 i 6-2 en 70 minuts) i s'ha citat en la següent ronda amb el txec Tomas Berdych.

Individual masculí. Vuitens de final:

Feliciano López - Kei Nishikori per 6-4 i 7-6 (2)

Andy Murray - Adrian Mannarino per 6-3 i 6-3

Rafa Nadal - Gilles Simon per 6-2 i 6-4

Milos Raonic - Tommy Robredo per 6-3 i 6-2

Roger Federer - Jack Sock per 6-3 i 6-2

Tomas Berdych - Lukas Rosol per 6-2, 4-6 i 6-4

Bernard Tomic - Thanasi Kokkinakis per 6-4, 4-6 i 6-4

Novak Djokovic - John Isner per 6-4 i 7-6 (5)

stats