Nairo Quintana i Alejandro Valverde correran la Volta a Catalunya

L'equip Movistar ha confirmat que participarà a la ronda catalana

Efe / Ara
Nairo Quintana es corona amo  De la Volta a Port Ainé

BarcelonaAlejandro Valverde, Nairo Quintana i la jove promesa Marc Soler formaran la columna vertebral de l'equip Movistar en la pròxima edició de la Volta a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març.

El Movistar serà un dels equips favorits per a la pròxima edició de la prova, amb sortida a Calella i final a Barcelona. Valverde va ser el gran dominador de la passada edició de la ronda catalana, mentre que Quintana va guanyar-la l'any 2016. Per la seva banda, el jove català Marc Soler intentarà millorar la tercera posició que va aconseguir la temporada passada.

A més, el Movistar ha confirmat la presència de ciclistes del seu equip a la prova femenina que es correrà l'última jornada de la cursa a Montjuïc.