SEGONA DIVISIÓ B
Esports 14/04/2013

L'Hospitalet cau al camp del Reus però segueix liderant el grup 3

El Prat no pot passar de l'empat amb el cuer al Sagnier i segueix lluitant per allunyar-se de la zona de descens. El Sant Andreu i el Badalona empaten a un al Narcís Sala

BarcelonaDesprés de 14 jornades sense perdre, L'Hospitalet de Miguel Àlvarez ha perdut al camp del Reus per 3-2 però segueix liderant el grup III de Segona B. Bacari ha fet el primer gol del partit als 12 minuts de joc, però abans del descans Álvaro Traver ha empatat el partit pel Reus. A la segona part l'equip local, molt ràpid, ha ofert la seva millor versió amb gols de León i Durant (52' i 64'). En els darrers minuts Bacari ha marcat de nou, però els visitants no han pogut empatar el partit. També en la lluita per l'ascens, el Llevant B s'allunya del play-off d'ascens després de perdre 0-2 amb l'Atlètic Balears.

En la lluita per evitar el descens, el Ieclà i el Mallorca B han empatat i segueixen en zona de descens. El Prat, amb el suport d'uns 2.000 aficionats, no ha passat de l'empat 1-1 amb el cuer, el Binissalem. Els balears ja saben que només poden aspirar a jugar el play-off per evitar el descens amb aquest resultat que deixa l'equip 'pota blava' en una zona encara perillosa. Moyà ha fet el 0-1 durant el primer temps però a la segona part Manu Balda ha salvat un punt.

Per la seva banda, el Sant Andreu ha empatat a casa contra el Badalona (1-1). Els escapulats han fet el passadís als quadribarrats, que dijous van aconseguir la Copa Federació. El Badalona ha anat per feina i quan s'havia superat la mitja hora de joc, Robert ha avançat els escapulats en el marcador. Joaquín ha fet una passada a l'esquena de la defensa i el davanter no ha perdonat davant el porter Morales. Els andreuencs ha acabat el partit amb un home menys després que l'àrbitre expulsés Jorge Muñoz per doble amonestació (min 81). Les forces s'han igualat a les acaballes, ja que l'àrbitre també ha expulsat Jaume per doble groga (min 88). En el temps afegit, Quim Araujo ha fet el gol de l'empat per als quadribarrats amb una voleia.

Per últim, l'Espanyol B ha remuntat el partit contra l'Ontinyent a El Clariano. Els locals s'han avançat amb un gol de Fran Moreno de penal a la primera part i després del descans, els blanc-i-blaus Canario i Clerc han capgirat el marcador (1-2).

La jornada de dissabte

El Nàstic han perdut 1 a 0 al Municipal de Llagostera i no han pogut encadenar la que hauria estat la novena victòria seguida. La derrota significa que el Nàstic queda a 5 punts de la zona de play-off d'ascens, ja que l'Alcoià ha guanyat 1-2 al camp del Vila-real B.

Amb aquest triomf, el Llagostera puja fins la novena posició i s'allunya de la zona de descens. El golde penal d'Enric Pi durant la segona part del partit ha decidit un partit igualat. Enric Pi ha transformat el penal xiulat per unes mans de Fran Vélez als 54' minuts. L'expedició visitant ha protesta l'arbitratge del partit. En l'altre partit jugat aquest dissabte del grup III, l'Huracan de València, segon classificat, ha empatat sense gols amb el València B.