SEGONA B
Esports 26/04/2015

El Nàstic de Tarragona, campió del grup III de Segona B

L'equip 'grana' disposarà d'una gran oportunitat per pujar a Segona A

Ara
1 min
El Nàstic, campió de grup de Segona B

BarcelonaEl Nàstic s'ha proclamat campió del grup III de Segona B després de derrotar l'Huracan de València per 2-1, gràcies a dos gols de Rayo Garcia. L'equip grana disposarà d'una gran oportunitat per tornar a Segona A, ja que els quatre campions de grups juguen una eliminatòria, amb partit d'anada i tornada, i el guanyador ja puja. El perdedor en canvi, encara disposa d'una segona oportunitat per pujar si supera dues eliminatòries més. El Cadis també s'ha proclamat campió de grup, en aquest cas, el I. Oviedo i Osca lideren els altres dos grups.

L'Huracan de València, l'Hèrcules, el Lleida i el Reus lluiten per les tres posicions que donen dret a ser al play-off d'ascens, quan falten tres jornades. L'Alcoià encara té opcions i L'Hospitalet ho té més complicat.

A la zona de descens, Saragossa B i Elx Il·licità gairebé han baixat. El Sant Andreu, després de derrotar l'Eldenc, té tres jornades per intentar salvar-se. La salvació la té a quatre punts, amb el Cornellà lluitant també per no baixar.

stats