NBA
Esports 13/12/2012

Els Grizzlies cauen en el darrer segon i els Miami Heat sumen una nova derrota

Per primer cop aquesta temporada l'equip de Marc Gasol perd dos partits de forma consecutiva

Ara
1 min
Els Grizzlies tancaran l'any amb 5 dels 10 partits a casa

BarcelonaEls Memphis Grizzlies de Marc Gasol han perdut davant els Phoenix Suns a l'últim segon (82-80), i sumen així la segona derrota consecutiva per primer cop aquesta temporada. L'heroi del triomf dels Suns ha estat el base eslovè Goran Dragic, autor de 12 punts i de la cistella decisiva abans que sonés la botzina. Marc Gasol ha sumat 15 punts, ha repartit quatre assistències i ha capturat dos rebots.

La jornada també va veure una nova derrota dels Miami Heat, la tercera en els darrers cinc partits. Els campions han caigut amb els Golden State Warriors per 97-95, amb una cistella final del suplent Draymond Green quan el rellotge marcava 0,9 pel final.

Als vigents campions han destacat LeBron James i Chris Bosh (31 i 21 punts, respectivament). Bosh, a més, va aconseguir 13 rebots. Els Heat segueixen líders de la Divisió Sud-est, mentre que els Warriors són segons a la Divisió Oest de la conferència del Pacífic.

A Orlando Josh Smith, Jeff Teague i el dominicà Al Horford han liderat el triomf dels Atlanta Hawks per 86-80. Els Hawks pressionen els Heat a la seva divisió amb un global de 13 victòries i 6 derrotes.

A Toronto, Joe Johnson, C.J. Watson i Andray Baltche han tornat la rialla als Nets. Després de perdre amb els Knicks, s'han endut el triomf a la pista dels Raptors per 94 a 88, amb 23 punts de Johnson.

De la jornada també destaca el triomf dels Bulls a la pista dels Sixers, amb una gran actuació de Joakim Noah i Luol Deng. Tampoc han fallat els Oklahoma City Thunder d'Ibaka davant els New Orleans Hornets (92-88).

stats