NBA
Esports 16/11/2011

La NBA suspèn tots els partits fins al 15 de desembre

La NBA ha confirmat el que ja se sabia, que ha suspès els partits de la fase regular fins al 15 de desembre, després que no s'hagi arribat a un acord entre els propietaris dels clubs i els jugadors

Ara
1 min
L'advocat David Boies.

BarcelonaLa confirmació de la suspensió provoca que no es disputin 324 partits (el 26% de la temporada). La confirmació va arribar poques hores abans que alguns jugadors, entre els quals s'incloïen Carmelo Anthony i Kevin Durant, presentessin una demanda col·lectiva antimonopoli contra la NBA en almenys dos Estats.

Els jugadors, que ja han interposat dues demandes a Califòrnia i Minnesota, han elegit perquè els representi en aquest nou conflicte l'advocat David Boies, que va ser qui va representar la NFL durant el seu conflicte laboral i que assegura que aquest tancament patronal infringeix les lleis antimonopoli en negar als agremiats la possibilitat de treballar.

A més, l'aler dels Timberwolves Anthony Tolliver, el base dels Pistons Ben Gordon, l'agent lliure Caron Butler i Derrick Williams, apareixen com a demandants, en l'altra querella interposada pels jugadors, que han començat a no cobrar el seu salari.

Per la seva banda, la NBA, que esperava aquesta mesura davant dels tribunals dels jugadors després de la dissolució del sindicat, ja havia presentat una demanda preventiva a Nova York, amb l'objectiu de demostrar que aquest tancament patronal és legal.

La suspensió dels partits fins al 15 de desembre doncs, podria ser l'avantsala de la suspensió de tota la temporada, doncs les dues parts segueixen totalment oposades.

stats