Copa Amèrica
Esports 18/06/2015

Neymar, sancionat per a un partit, podrà jugar les semifinals

La Conmebol, que inicialment havia sancionat el brasiler amb dos partits per la picabaralla amb altres jugadors de Colòmbia, ha reduït el càstig a un duel. “Designar un àrbitre fluix per xiular genera això”, s'ha queixat el davanter del Barça

Ara
1 min
Neymar, durant el partit contra Colòmbia. / FELIPE TRUEBA / EFE

BarcelonaNeymar podrà jugar les semifinals de la Copa Amèrica després que la Conmebol, que en un primer moment havia sancionat el brasiler amb dos partits, va rectificar i va deixar el càstig en un duel, una sanció que el davanter del Barça complirà davant Veneçuela. D'aquesta forma, Neymar podria ser amb el Brasil als quarts de final tot i l'expulsió que va patir en la derrota del Brasil per 0-1 contra Colòmbia.

Un cop finalitzat el segon partit del Brasil en aquesta Copa Amèrica, Neymar s’ha afegit a les crítiques que el seu seleccionador va dirigir cap a l’àrbitre d’aquest duel. “La pilota em va colpejar la mà sense intenció i rebo una groga. Designar un àrbitre fluix per xiular genera això. Han d’utilitzar les normes contra mi”, s’ha queixat el davanter, que malgrat l’expulsió ha reconegut que no van jugar com esperaven: “Confesso que no hem estat bé i que jo no he jugat bé. Assumeixo tota la responsabilitat", va concloure.

El brasiler va ser expulsat instants després de l’acabament del partit després d’haver xutat la pilota contra el cos del colombià Pablo Armero, un gest que va generar una airada protesta per part dels jugadors colombians. Un d’ells, el sevillista Carlos Bacca, també va ser expulsat per empènyer Neymar.

El davanter blaugrana ja havia estat amonestat en la primera jornada contra Perú per retirar amb la mà l’esprai que utilitza l’àrbitre. Aquella primera groga que va rebre contra Colòmbia l'impedia ser a la darrera jornada, fet que es va confirmar al veure la vermella.

stats