Esports 11/05/2016

Oklahoma pren avantatge i és a un sol triomf d'eliminar els Spurs (91-95)

R.r.
1 min
Westbrook prova un llançament sota la defensa de Green

BarcelonaOklahoma City Thunder té a tocar la final de la Conferència Oest un cop ha derrotat a domicili els San Antonio Spurs (91-95) en el cinquè partit de la sèrie, que situa l'equip de Kevin Durant (23 punts) i Russell Westbrook (35) amb un avantatge de 3-2.

Les dues figures d'Oklahoma han brillat en atac i defensa i han estat peces clau per a la recuperació de l'avantatge de camp dels Thunder. És el seu segon triomf seguit, de manera que han capgirat la sèrie. La gran diferència en la captura dels rebots, 54 per als Thunder per 36 dels Spurs, ha estat un dels grans arguments a favor dels visitants. Els locals han trobat a faltar l'aportació d'homes importants que no han passat d'una actuació discreta: Duncan (5), Parker (9), Ginobili (3). Només Green (20) ha destacat.

El sisè partit es disputarà al Chesapeake Energy Arena d'Oklahoma, i serà la primera oportunitat de tancar les semifinals i eliminar els Spurs. Per contra, un triomf dels de San Antonio obligaria a forçar un setè partit.

stats