Esports 30/03/2021

Oshoala: "No estem classificades encara, tot i tenir un bon resultat"

Les blaugranes només han de posar el llaç al pas a semifinals després dels tres gols d'avantatge a Monza contra el Manchester City

2 min
Asisat Oshoala, jugadora del Barça Femení

Amb el bon regust del partit a Monza, el Barça femení visita el Manchester City (17 h, Esport3 i BarçaTV) amb un marcador ampli (0-3) i un peu i mig a les semifinals de la Champions. La consigna és clara al vestidor: encara no hi ha res guanyat. La prudència, sempre present abans de cada matx de les blaugranes, ha estat el discurs defensat per l'staff i les jugadores. "No estem qualificades encara, tot i tenir un bon resultat. Per a nosaltres el partit de demà comença des de zero. Nosaltres volem marcar tots els gols possibles, no anem a mesurar. Volem gaudir del partit com a equip i cal que aprofitem totes les ocasions que tinguem. Això és la Champions i tot és possible", ha explicat Asisat Oshoala en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament.

Sobretot en la primera part del matx d'anada, el Barça va passar futbolísticament per sobre de l'equip britànic. Ara, l'objectiu és repetir la gesta. "No ha de canviar gaire la dinàmica del partit. Tenim una forma de jugar molt definida. Hem de jugar al que sabem jugar. Sabem que tenim un avantatge que es favorable però no ens ha de fer jugar d’una forma diferent", sentencia Cortés conscient que el partit d'anada "podria haver estat diferent". "Sandra Paños va tenir una molt bona actuació i podríem haver fet més gols. Hem revisat el partit i hem vist coses a potenciar i coses a millorar, sobretot a nivell defensiu per no concedir", ha radiografiat el tècnic.

Tot i recuperar Laia Codina i Graham Hansen, Lluís Cortés no podrà comptar amb Jenni Hermoso -per molèsties al bessó de la cama esquerra- ni amb Kheira Hamrauoi -amb una lesió al tendó d'Aquil·les de la cama dreta- per al partit contra un Manchester City que rebrà les blaugranes sense la seva capitana, Steph Houghton. "És posible que vinguin més agressives i altes a pressionar, arran del resultat. Però nosaltres hem preparat el partit amb aquestes expectatives. Si elles van molt més altes que en el partit d’anada, a nosaltres ens beneficia, ja que podem utilitzar millor els espais que ens deixaran", sentencia el tècnic de Balaguer.

stats