FUTBOL SALA
Esports 10/06/2019

El Palau Blaugrana es prepara per al segon assalt cap al títol de Lliga de futbol sala

El Barça Lassa buscarà el segon punt davant ElPozo després de la primera victòria per 7-2

Adrià Fernández
2 min
Adolfo i Sergio Lozano celebrant un gol en el primer partit del 'play-off' pel títol de lliga contra ElPozo Múrcia

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala rebrà, un altre cop, ElPozo Múrcia aquest dimarts (21 h, Esport 3) en el segon partit de la final de la Lliga. Després de vèncer dissabte passat per 7-2, els blaugranes volen encarrilar el desenllaç del títol per la via ràpida. Una victòria en el segon partit acostaria els d'Andreu Plaza, i molt, a la quarta Lliga de la seva història. Un títol que no alça un capità blaugrana des del 2013 i que en els últims cinc anys ha ocupat les vitrines de l'Inter Movistar de manera hegemònica.

Serà el sisè enfrontament entre els dos conjunts aquesta temporada amb un balanç positiu per als blaugranes: dos empats (3-3 al Palau i 5-5 a Múrcia en la fase regular) i tres victòries del Barça (als quarts de final de la Copa del Rei als penals 2-2, 9-10; a la final de la Copa d'Espanya per 1-2, i el 7-2 mencionat abans al primer partit de la final del títol de Lliga). "Cada partit és diferent, però la diferència amb aquest ha sigut l'encert de cara al gol. També hem tingut sort que no ens han fet cap gol en les dues o tres accions que han tingut abans del nostre primer gol", resumia així Andreu Plaza el primer enfrontament del 'play-off' pel títol contra els murcians. I és que els blaugranes van tancar el partit entre el minut 10 i el 14, quan van situar un 4-0 gràcies als gols de Ferrao, Léo Santana, Adolfo i Lozano. El porter Dídac Plana i Esquerdinha amb un doblet van completar la golejada, mentre que Fernando, amb un altre doblet, va maquillar el resultat amb el 7-2 definitiu.

El campionat de Lliga es decidirà al millor de cinc partits. Aquest serà el segon i potser l'últim al Palau Blaugrana. El tercer i quart es disputaran a terres murcianes el dissabte 13 (13.15h) i el dilluns 17 (21 h), respectivament. En cas de requerir un cinquè partit de desempat, el duel es disputaria, novament, al Palau el dissabte 22 (21 h).

stats