"Messi se sentirà tan bé a París que s'hi voldrà quedar"

Eufòria a la capital francesa, on milers d'aficionats es desplacen a l'aeroport i al camp del PSG per rebre l'astre argentí

2 min
Leo Messi, saludant els aficionats del PSG des d'un hotel de París

París"Ici c'est Paris". Amb aquest lema del PSG a la samarreta, l'exjugador del Barça Leo Messi ha aterrat a l'aeroport de Le Bourget de París i ha sortit a saludar els milers d'aficionats que l'esperaven des d'ahir al matí. Ja no hi ha marxa enrere ni maniobra d'última hora que valgui. Messi és del París Saint-Germain i els parisencs, esclar, no hi caben d'alegria. "Encara no m'ho puc creure, tindré al costat de casa el millor jugador de la història del futbol", diu Said Faisal amb els ulls com taronges.

Aquesta tarda encara hi havia més persones al voltant del Parc dels Prínceps que ahir, quan es va escampar el fals rumor que l'estrella argentina ja estava a dins del camp. Avui, però, l'arribada de Messi no ha sigut una falsa alarma. Milers d'aficionats i curiosos s'han desplaçat fins a l'estadi després que se sabés que ja era a l'aeroport del Prat amb la seva família preparat per embarcar cap a París, signar el contracte milionari i passar la revisió mèdica.

Al cap d'una llarga espera, Messi no ha sortit per la porta principal de l'estadi, on hi havia desplegada una catifa vermella i els aficionats l'esperaven, sinó per una sortida lateral. Quan la multitud se n'ha assabentat, ha anat cames ajudeu-me darrere del jugador, que els ha saludat només durant uns segons. Això sí, amb la samarreta d'"Ici c'est Paris". Just després, els guàrdies de seguretat del club, que acordonaven la zona juntament amb desenes de policies i furgonetes antiavalots, han emplaçat els aficionats a tornar demà al migdia, després de la roda de premsa de presentació de Messi, a les 11 h del matí. "Ara, casa seva és el Parc dels Prínceps", assegura Faisal de camí a casa. "No, no tornarà pas al Barça per retirar-s'hi. S'hi sentirà tan bé, aquí, que s'hi voldrà quedar", afegeix el seu amic, Luka Beca. Ara bé, les expectatives dels aficionats no són baixes. "Aquesta temporada hem de guanyar tant sí com no la Champions. Amb Messi, Mbappé i Neymar, és una obligació", afirma Beca.

Abans que l'exblaugrana sortís a saludar, com si es tractés d'una grada d'animació d'un dia de partit, els aficionats han començat a entonar càntics a favor del club parisenc i Messi i contra el Barça, que ha sigut el blanc de la majoria d'insults. Han encès bengales, s'han enfilat per les tanques i fanals i han fet onejar banderes del PSG amb una eufòria absoluta. També n'hi ha que, per matar l'estona, han organitzat un petit torneig de futbol sala al costat de l'estadi.

A la botiga del París Saint-Germain, que està davant per davant de l'entrada principal de l'estadi, hi havia cua, tot i que encara no es venien samarretes amb el dorsal de Messi. "He entrat per veure si ja n'hi havia, però res, al final m'he endut una dessuadora", diu Theo Nicolas, que assegura que no s'esperava poder veure el jugador argentí. També hi havia molts parisencs d'origen argentí amb la samarreta de la seva estrella. "Jo era del Barça i molts amics també, se n'havien tornat fanàtics gràcies a Messi, però ara em penso que ens farem del PSG. Aquest any, per primera vegada, aniré al camp", diu Ezquiel Díaz, que ha vingut amb la seva parella. "La veritat, no sé com se'n sortirà d'aquesta, el Barça. És un cop molt fort", afegeix.

stats