Futbol Català
Esports 22/02/2012

El porter Pau Núñez demostra que el Sant Andreu manté la porteria molt ben coberta

Als 23 anys afronta la titularitat davant una llegenda del futbol català com és Morales

Ara
1 min
Pau, en el darrer partit a casa del Sant Andreu

BarcelonaUn dels millors porters del futbol modest català és Morales i, probablement, el futbolista més experimentat i contrastat que té l'actual plantilla del Sant Andreu. Tot i la seva llarga trajectòria –amb internacionalitat en amistosos de la selecció catalana absoluta inclosa– i la llegenda del seu nom, un jove porter de la plantilla que dirigeix Piti Belmonte al Narcís Sala, Pau Núñez, s'ha guanyat la titularitat en les darreres setmanes, no només quan Morales ha estat de baixa per lesió, sinó també ara que el tècnic andreuenc disposa dels dos porters en forma.

En declaracions efectuades en roda de premsa i recollides per BTV, Núñez afirma que està "content pels darrers partits. Han estat uns partits on hem rebut pocs gols perquè la defensa ha estat molt bé". En clau més personal, el porter, de 23 anys no se sent titular, sinó que simplement "estic jugant i tinc la confiança del tècnic, però és una cosa satisfactòria per a mi el fet de ser titular".

Respecte a Morales, el jove Núñez afirma que li sap greu "que estigui allà sense jugar perquè és molt bon company, però jo he de mirar per mi i seguir treballant". Incorporat aquest estiu procedent del Benidorm, el mallorquí Núñez s'ha convertit en una de les sorpreses agradables de la temporada, i la mostra que el bon relleu sota pals del veterà Morales té garantia de futur.

stats