BARÇA
Esports 20/09/2013

Jorge Pautasso: "Mai no trairem l'estil del Barça, mai. Venim per sumar, no per restar"

L'ajudant de Martino ha ofert la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano

Ara
2 min

BarcelonaEn absència del tècnic Gerardo Martino, que es troba a Rosario pel funeral del seu pare, ha sigut Jorge Pautasso qui ha fet la roda de premsa prèvia abans del partit amb el Rayo Vallecano. "Aquest és el millor equip del món i estem segurs del que fem. Pautasso ha confirmat que Martino podrà dirigir l'equip contra el Rayo Vallecano, ja que arriba a temps amb un vol Buenos Aires-Madrid.

"Si els jugadors juguen al 100% segur que tot anirà bé", ha dit. Segons Pautasso, a Martino li agrada "escoltar els jugadors, saber què pensen. L'altre dia es va parlar amb els jugadors, ja que tothom sabia que no s'havia pressionat bé contra l'Ajax, es van corregir detalls i tothom va veure una millora. Un equip que sabia quan tocava esperar i quan tocava pressionar".

Pautasso ha reconegut que "Piqué va patir molèsties contra l'Ajax però ha millorat i segurament podrà entrar a la convocatòria". El tècnic ha admès que el relleu natural si Pique és baixa seria Bartra.

Sobre els dubtes generats per la primera part contra l'Ajax, Pautasso ha dit que "qui ha jugat a futbol sap que aquest esport sempre té debats, opinions diferents. El que importa és poder xerrar les coses. Contra l'Ajax vam recular però va ser puntual. No vam fer bé la pressió a la primera part, i a la segona vam esperar per robar". L'argentí ha deixat clar que "volem seguir jugant com el Barça dels últims anys. El Rayo arrisca i és superofensiu a casa. Serà un partit obert. Mai no trairem l'esperit del Barça, mai. Venim per sumar, no per restar".

L'estil, de fet, ha sigut el gran protagonista de la roda de premsa, i Pautasso ha recordat que "per saber gestionar els minuts i els resultats molts cops cal pensar, buscar opcions. Això no vol dir modificar l'estil". Així, Pautasso ha insistit que "no volem canviar res, no volem canviar l'estil. Només recuperar la pressió. Volem tornar al mètode de joc d'abans".

Sobre la forma de treballar amb els tècnics que van formar part del cos de Tito Vilanova, Pautasso ha dit que "la relació és molt bona, ens ajuden molt".

stats