LIGA BBVA
Esports 01/03/2015

El València derrota la Reial Societat gràcies a dos gols de Piatti en dos minuts (2-0)

L'argentí ha decidit un partit igualat amb dos atacs ràpids a la segona part

Parejo (València), lluitant amb Elustondo i Granero

ValènciaDos gols de l'argentí Pablo Piatti en tot just dos minuts han donat la victòria al València davant la Reial Societat en un partit en què l'equip local ha anay de menys a més davant un rival que ha controlay el centre del camp durant molts minuts, però sense fer mal.

Les forces han estat anivellades en el primer període, però els dos gols valencianistes al principi de la segona meitat han decidit el partit. Amb aquesta victòria, el conjunt valencià dóna una nova mostra de la seva consistència a Mestalla, mentre que la Reial Societat manté l'assignatura pendent del triomf a domicili.

El control del partit per part de la Reial no ha anat acompanyat d'aproximacions a la porteria del València. L'equip local s'ha acostat en accions aïllades durant un primer temps fluix. La segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica de la primera part, amb poca intensitat, però als vuit minuts una acció de Parejo per la banda dreta l'ha rematada Piatti. En el següent atac local, Piatti ha marcat de nou després d'una penetració de Feghouli per la banda. El partit ha canviat, ja que la Reial s'ha estirat cedint espais, però cau equip ha marcat més gols.

València: Diego Alves, Barragán, Mustafi, Otamendi (Orban, m.46), Gayà, Javi Fuego, Enzo Pérez, Parejo, Feghouli (Rodrigo, m.68), Negredo i Piatti (De Paul, m.81).

Reial Societat: Rulli, Aritz, Ansotegui, Íñigo Martínez, Yuri (Finnbogason, m.80), Elustondo (De la Bella, m.65), Rubén Pardo, Granero, Xabi Prieto, Canales (Hervías, m.46) i Agirretxe.

Gols: 1-0, m.53: Piatti. 2-0, m.55: Piatti.

Àrbitre: Estrada Fernández (català). TG: Enzo Pérez, De Paul, Elustondo, Aritz i Yuri.