MOTOR - MOTOGP
Esports 02/05/2018

Pol Espargaró seguirà a KTM fins al 2020

El pilot va arribar a l'equip austríac quan la marca va decidir fer el salt a MotoGP l'any 2017

Nuria García
1 min
Pol Espargaró i Paul Trevathan, al Circuit de Les Amèriques

BarcelonaPol Espargaró seguirà a KTM com a mínim dos anys més. El pilot de Granollers ha signat aquest dimecres, just abans del Gran Premi d'Espanya de MotoGP, la renovació amb l'equip austríac, amb el qual es vincula fins al 2020.

"Ha sigut molt fàcil per a mi prendre aquesta decisió. No he pensat en cap altra possibilitat ni tan sols un minut", ha dit el pilot granollerí, que ha afegit que està "molt content" de seguir "involucrat en aquest sorprenent projecte, tot i els reptes i la feina que encara hem d'afrontar".

Pol Espargaró i Bradley Smith van ser els dos pilots triats per KTM per tirar endavant el projecte de la marca a MotoGP, on va debutar la temporada passada. "M'encanta la filosofia de KTM i vull seguir intentant assolir els nostres objectius. No sé quan podrem fer-ho, però estic segur que ho aconseguirem", ha comentat Espargaró, que ha conclòs: "Som un equip amb un objectiu ambiciós. Estic disfrutant dels millors moments del campionat de MotoGP i estic molt content de saber que aquí continuaré fins al 2020".

stats