Esports 22/09/2019

Gallego: "Hem de veure per què ens passa això tan sovint"

El tècnic lamenta la manera com entra el seu equip a les primeres parts

Roger Requena
2 min
David Gallego, abans del partit contra la Reial Societat

Cornellà de LlobregatAl tècnic de l'Espanyol, David Gallego, li preocupa molt com entra el seu equip a les primeres parts. Després del partit contra la Reial Societat, ha confessat que aquest és un dels principals problemes de l'Espanyol. "Quan això passa tan sovint, hem de mirar per què passa i per què ens penalitzen tant les primeres parts", ha comentat el preparador, que ha insistit que ha de continuar "intentant encertar la tecla, perquè l'equip no surt igual a la primera part que a la segona, i això que el plantejament ha estat el mateix. El que he d'intentar és que l'equip entri millor a les primeres parts". L'entrenador de Súria ha tornat a reivindicar que davant de resultats desfavorables el seu equip acaba "jugant bé".

A Gallego tampoc li han agradat les facilitats defensives i els errors individuals comesos al darrere. "Hem d'aconseguir que siguin els rivals els que aconsegueixin els gols, no que siguem nosaltres qui els hi cedeix en safata. Hem de millorar al darrere". Gallego considera que el seu equip sí que entén la seva proposta "perquè, si no, a les segones parts no funcionaria". El tècnic, que ha deixat clar que no se sent qüestionat, ha assegurat que no pensa en el seu càrrec sinó en trobar solucions als problemes del seu equip. "Ens penalitza molt començar per darrere en els partits, això a l'elit es paga molt car. Em preocupa que ens marquin cada setmana i que no acabem d'entrar bé als partits", ha insistit. A propòsit dels xiulets del públic, s'ha mostrat comprensiu i optimista: "Entenc els xiulets i els accepto perfectament. L'afició és legítima i es manifesta. Estic molt il·lusionat, convençut de la meva feina. Estic segur que aquest equip serà regular i que ho aconseguirem i farem un gran any".

El tècnic també s'ha referit al retorn de David López: "És una felicitat tremenda, ha d'aportar molt a l'equip, té un lideratge espectacular i unes condicions molt bones. Molt content i satisfet, el felicito perquè la seva recuperació ha estat un exemple i en temps rècord".

stats