Tenis
Esports 25/04/2013

La pluja fa acte de presència al Godó i obliga a aturar els partits del dijous

Els partits pendents es disputaran el divendres al matí. Rafa Nadal i Tommy Robredo eren dos dels que estaven pendents de jugar, mentre que el partit entre Klizan-Köhlschreiber s'ha suspès al tercer set

M. Molina
1 min

BarcelonaLa pluja està aigualint la quarta jornada de l'Open Banc Sabadell de tenis, i ha obligat a suspendre tots els partits de la tarda del dijous. Entre els quals, el de Rafa Nadal i Tommy Robredo, que havien de jugar l'eliminatòria de vuitens de final contra el francès Benoit Paire i el txec Tomas Berdych, respectivament.

Just després d'acabar-se el partit entre Marcel Granollers i Nico Almagro (amb victòria del murcià per dos sets), han començat a caure gotes al Reial Club de Tenis Barcelona. Les lones verdes han cobert les pistes de terra batuda, a l'espera que el temps millori i es pugui reprendre la jornada.

El partit que ha quedat a mig fer és el que enfronta l'eslovac Martin Klizan i l'alemany Philipp Köhlschreiber, que ha quedat aturat al tercer set.

Els partits es reprenen divendres

Si la pluja no fa la guitza aquest divendres, al matí es reprendrà la competició i es disputaran els partits pendents de vuitens, a més d'alguns partits dels quarts de final del torneig.

stats