Esports 04/09/2017

Sergio Sánchez: "Vinc de deu dies sense treball físic, no és una prioritat jugar el derbi de dissabte"

El defensa mataroní assegura que ha tornat amb l'objectiu de retirar-se al club periquito

Roger Requena
2 min
Sergio Sánchez ha estat presentat com a nou jugador blanc-i-blau

BarcelonaL'Espanyol ha tancat, amb Sergio Sánchez, la roda de presentacions de fitxatges d'aquest estiu. El defensa mataroní s'ha mostrat il·lusionat pel seu retorn al club on es va formar i ha deixat clar que arriba en un bon moment de la seva carrera: "Vull aportar solucions a l'equip. Arribo amb més experiència, que és el que et fa adquirir més qualitat", ha comentat el defensa mataroní, que no creu que arribi en forma al derbi: "Vinc d'uns 10 dies sense treball físic. Em trobo bé, però encara em falta, i hi ha companys que estan entrenant fort. No és una prioritat arribar al derbi, ara cal parlar del bloc. L'onze que surti dissabte serà el més ben preparat".

Torna amb 31 anys, amb una cessió gratuïta en l'últim any que li quedava de contracte amb el Rubin Kazan rus. L'estiu vinent, per tant, podrà renegociar un nou contracte per a la temporada següent. Sánchez no ha negat que el repte d'Europa és factible: "La il·lusió hi ha de ser", ha apuntat, però ha deixat clar que és un objectiu "difícil" perquè hi ha equips a la Lliga "amb més experiència".

Sergio Sánchez ha estat presentat com a nou jugador blanc-i-blau

El mataroní ha matisat que prefereix jugar de central, encara que s'ha mostrat disponible per si el tècnic Quique Sánchez Flores decideix reconvertir-lo en la posició de lateral, rol que ja ha ocupat en anteriors ocasions. També ha elogiat el projecte: "Ha viscut un canvi cap a millor, és ambiciós i s'ha posat ordre. El cos tècnic està treballant bé, també amb el planter". En ser preguntat per si vol retirar-se al club, s'ha mostrat clar: "Sens dubte. És l'equip que m'ha vist créixer personalment i professionalment. Quina millor forma d'agrair-li tot que donant-li els meus últims anys com a jugador?".

stats