Futbol Català
Esports 28/04/2012

Els equips de la part baixa de Tercera Divisió es juguen el seu destí en les darreres tres jornades

Vilanova, Gramenet, Vic, Europa, Olot i Montanyesa lluiten per evitar la darrera plaça de descens en joc un cop confirmats els descensos d'Amposta i Masnou

Redacció
1 min
Històric triomf potablava

BarcelonaAmb el Prat matemàticament campió de lliga i l'Espanyol B classificat per la promoció gairebé de forma virtual, l'antenció de la Tercera Divisió se centrarà en veure quins dos equips completaran el podi i, per sota, quin club acompanyarà als descendits Amposta i Masnou cap a Primera Catalana. Per a una única plaça en joc hi ha, potencialment, sis equips en risc. El calendari juga emparellant alguns d'ells entre sí en les tres jornades restants de lliga.

Aquest dissabte la jornada s'obre amb un trascendental Vic-Gramenet. Els locals, amb 44 punts, volen donar el cop definitiu a la taula davant el primer dels equips salvats, una Grama que en suma 39, un més que el Vilanova, club que ara mateix ocupa la plaça de descens. Diumenge, Olot i Europa jugaran l'altre duel directe de la part baixa. En cas de victòria olotina, la permanència seria un fet.

LA JORNADA CATALANA A TERCERA

PARTIT DISSABTE

Vic-Gramenet (16 h)

PARTITS DIUMENGE

Balaguer-Terrassa (12 h)

Montanyesa-Gavà (12 h)

Rubí-Espanyol B (12 h)

Prat-Pobla Mafumet (12 h)

Castelldefels-Vilanova (12 h)

Cornellà-Masnou (12 h)

Olot-Europa (17 h)

Vilafranca-Santboià (17 h)

Amposta-Manlleu (19 h)

stats