FÓRMULA 1
Esports 24/06/2015

El propietari de l'equip de futbol americà Miami Dolphins valora comprar la Fórmula 1

Segons publica aquest dimecres el 'Financial Times', Stephen Ross podria oferir 7.000 milions de dòlars

Efe
1 min
Ecclestone, el gran responsable de la F-1.

LondresEl propietari de l'equip de futbol americà Miami Dolphins, el nord-americà Stephen Ross, podria oferir 7.000 milions de dòlars per prendre el control de la Fórmula 1, segons publica aquest dimecres el diari britànic 'Financial Times'.

Una de les companyies que dirigeix Ross, l'empresa nord-americana RSE Ventures, podria adquirir el 35,5% dels drets de la Fórmula 1 que posseeix l'empresa britànica CVC Capital Partners. Ross està recolzat financerament per la companyia de Qatar Qatar Sports Investments, que també és la propietària de l'equip de futbol francès París Saint-Germain.

Segons el diari, aquesta operació inclouria la venda del voltant del 5% dels drets d'aquest esport que posseeix el magnat britànic de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone. "La meva participació es vendria de manera conjunta amb la resta", ha declarat Ecclestone al 'Financial Times'.

En el cas que es fes efectiva aquesta venda, i d'acord a les fonts consultades pel diari, Ecclestone, de 84 anys, seguiria vinculat a la Fórmula 1. Aquestes fonts consultades pel diari assenyalen que a RSE Ventures, dirigida per Stephen Ross, creuen que "Ecclestone aporta molt a la Fórmula 1 i pot ajudar a expandir el mercat d'aquest esport a països com els Estats Units i la Xina".

Ecclestone ha assenyalat que "encara no hi ha un acord sobre la taula" però es creu que en unes setmanes RSE Ventures podria realitzar una oferta formal per prendre el control de la competició més important de l'automobilisme.

stats