VOLTA A CATALUNYA
Esports 29/03/2014

Purito: “Montjuïc no serà només un duel amb Contador, hi ha més rivals”

El català, que es mostra confiat a poder defensar el liderat de la Volta a Catalunya, avisa dels perills de la pluja

Albert Rabadan
1 min
Joaquim 'Purito' Rodríguez, durant la Volta a Catalunya / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

Vilafranca dl PenedésEl líder de la Volta a Catalunya, Joaquim Rodríguez, s'ha mostrat confiat en la seva defensa del liderat a l'etapa final a Barcelona. “Montjuïc és un final perillós, però em trobo bé. A més, el conec bé”, ha explicat, a la vegada que ha animat el públic a venir-hi: “De la manera que l'afrontem és un circuit a l'estil mundial, i serà bonic”, ha dit.

Només quatre segons el separen a la classificació d'Alberto Contador, de manera que tant per bonificacions com per qualsevol atac es podria girar la truita. “Però si guanya Contador serà arribant sol, així que hem de vigilar tot el dia que no s'escapi”, ha dit el Purito a la roda de premsa posterior a la sisena etapa, a Vilanova i la Geltrú.

Tanmateix, el vallesà ha alertat dels perills de vigilar només amb al madrileny: “No és només un duel amb Contador, sinó que són molts corredors que he de controlat de prop: Quintana, Van Garderen... Em fa por que per la nostra vigilància marxi un tercer corredor i s'emporti la cursa”, ha dit. I ha tancat amb una última amenaça: “Si plou, canviarà tot. Serà perillós”, ha conclòs.

stats