Tenis
Esports 26/04/2013

Rafa Nadal derrota Albert Ramos i es classifica per a les semifinals del Godó (6-3, 6-0)

El manacorí no ha tingut gaire dificultat contra el català, que ha aguantat el tipus al primer set però s'ha desmoralitzat a la segona mànega. Nadal jugarà contra Raonic

M. Molina
1 min

BarcelonaRafa Nadal ha complert amb les expectatives i s'ha classificat per a les semifinals de l'Open Banc Sabadell de tenis, després de superar en dos sets el català Albert Ramos (6-3, 6-0). Un partit còmode per al manacorí, sobretot al segon set, on Ramos s'ha desmoralitzat després de dos trencaments de servei consecutius.

En una jornada marató al Godó, on s'han jugat els partits suspesos el dijous per culpa de la pluja, tant Nadal com Ramos han disputat dos partits, el de vuitens de final i aquest dels quarts. El triomf ha estat pel de Manacor, que ha exhibit el seu tenis davant un Ramos amb ganes de plantar cara però sense la constància necessària per guanyar el número 5 del món.

Rafa Nadal jugarà les semifinals contra el canadenc Milos Raonic, que s'ha imposat a Tommy Robredo en el partit més llarg de la jornada (6-7, 6-3, 7-6).

stats