RCD Espanyol
Esports RCD Espanyol 12/11/2022

L'Espanyol evita a temps el ridícul contra un Sisena Divisió a la Copa

Dani Gómez havia compromès l'equip amb una expulsió absurda abans del descans

2 min
Puado ha obert la llauna contra el CD Rincón, de sisena

BarcelonaEls gols de Puado, Expósito i Joselu a la segona part van evitar un ridícul majúscul de l’Espanyol a la Rosaleda, on s’enfrontava contra el CD Rincón, equip de la Sisena Divisió (0-3). Els blanc-i-blaus seran als trenta-dosens de final tot i haver-se complicat la vida just abans del descans. 

Un gest de desconsideració de Dani Gómez, que va empènyer l'àrbitre, li va costar una expulsió absurda i inexplicable que pot complicar el seu futur a l'equip. Amb el poc protagonisme que té a la Lliga, no seria descartable que el club estudiés cancel·lar abans d'hora la seva cessió. L'Espanyol va haver de suar de valent per tombar la resistència d'un equip que, al primer temps, en va tenir prou defensant amb les línies juntes. Els blanc-i-blaus van tenir més domini i ocasions, però, amb Lazo, Dani Gómez i Melamed a dalt, no van saber trobar cap gol al primer temps. El fons d'armari va decebre.

Diego Martínez, que va donar minuts a molts joves, va sacsejar l'equip al descans amb tres canvis que evidenciaven que no li havia agradat el que havia vist al primer temps. A l'inici de la represa, el Rincón també va quedar-se amb deu per l'expulsió de Conejo per una entrada a Expósito. Els blanc-i-blaus, de nou amb igualtat numèrica, va saber imposar la seva qualitat a la segona meitat.

El Nàstic de Tarragona també serà al bombo dels trenta-dosens de final de la Copa del Rei. El conjunt tarragoní va imposar-se a domicili al Racing Rioja (0-2), equip de la Segona RFEF, a Las Gaunas. El conjunt grana va anar per feina: Lupu i Montes van marcar els dos gols en els primers 26 minuts. 

L’Olot, per la seva banda, va acomiadar-se de la Copa amb una contundent derrota (0-4) contra un dels aspirants a l'ascens a Primera Divisió, el Llevant. Tot i les urgències que viu a la Segona RFEF, on és penúltim i té la salvació a quatre punts, el conjunt garrotxí va presentar una alineació farcida de titulars. Els valencians van deixar el partit encarrilat en la primera mitja hora de joc, amb quatre gols en els primers 35 minuts.

Stuani i Castellanos viatgen a Conca

El Girona vol evitar sorpreses a San Marcos, on el rebrà aquest diumenge un equip de la Tercera RFEF, el Quintanar del Rey (12 h, M. Liga de Campeones). Míchel, que somia amb assolir les semifinals, ha convocat els principals davanters de l’equip gironí, Stuani i Taty Castellanos. També ha citat els joves del filial Ureña, Artero, Joel Roca i Biel Farrés. En canvi, dona descans a titulars com Gazzaniga, David López i Oriol Romeu. A la mateixa hora, el Mollerussa (Primera Catalana) buscarà protagonitzar la sorpresa contra el Rayo Vallecano. El Lleida Esportiu (Segona RFEF), per la seva banda, rebrà el líder de Segona Divisió, l’Alabès, a partir de les 18 h.

stats